Tus Noticias de La Marina

Carlet celebrarà dijous la festivitat de sant Bernat

Festa Sant Bernat FILEminimizerCarlet ja està preparat per a tributar la seua devoció el dijous 23 de juliol als sants patrons de la ciutat, Bernat, Maria i Gràcia. La Confraria que porta el nom dels màrtirs organitza la programació festiva que començarà a les 8 hores amb una missa resada a la parròquia de l'Assumpció de Ntra. Sra.

A continuació, després d'un volteig de campanes, començarà la romeria fins a l'ermita de Sant Bernat, en la qual es realitzarà el trasllat processional de les relíquies dels sants patrons a càrrec del grup de portadors. La romeria comptarà amb l'acompanyament d'autoritats, confrares, comissions falleres, Festers 2015, Escola de Tabal i Dolçaina Fundació Caixa Carlet, la banda de música i cavallistes.

Una vegada en l'ermita, lloc de naixement dels sants màrtirs, s'oficiarà una missa solemne amb sermó. Les comissions falleres, les autoritats i els veïns que vulguen podran realitzar una ofrena de flors als patrons del poble.

Tot seguit, els feligresos podran esmorzar en el paratge que rodeja el santuari. Qui vulga també podrà quedar-se a dinar.

De vesprada, a les 18 h, es presentaran els xiquets i xiquetes acabats de nàixer al patró, se'ls beneirà i se'ls farà entrega als pares d'una estampa com a record del moment.

A les 19 h es representarà un teatre infantil per a reviure la vida de sant Bernat, Maria i Gràcia i la festivitat finalitzarà amb un berenar en què es repartirà aiguallimó per a tots els assistents.

 

TNR-Noticias Carlet

CONTACTA

Nuestro equipo

Viajes

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA